slider image 001 nova slider image 003 slider image 6 slider image 14 slider image 9 slider image 11 slider image 12 slider image 15 slider image 16 slider image 17 slider image 18 slider image 20 slider image
Putujte najudobnijim autobusima Bečejprevoza!

Postojimo više od 60 godina samo zbog Vas i Vašeg sigurnog i udobnog putovanja

Preduzeće "Bečejprevoz" d.o.o je privredno društvo koje se bavi prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. Osnovano je 1949.godine, a u svojoj bogatoj istoriji prolazilo je kroz različite političke, društvene i vlasničke promene nikad ne prestajući sa radom, nastojeći da što uspešnije i za korisnike svojih usluga što neosetnije uklopi neminovnosti razvoja. Nikada ne dovodeći u pitanje kvalitet svojih usluga. "Bečejprevoz" d.o.o. je izraslo u moderno preduzeće, sa jasnim ciljevima modernizacije, veće efikasnosti upravljanja i poslovanja, sa stalnom orijentacijom ka korisnicima usluga.

Pored prevoza putnika u linijskom i vanlinijskom saobraćaju na različite destinacije, preduzeće pruža i razne turističke usluge. TA „Bečejprevoz“ bavi se organizovanjem turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu. Kroz usluge:
- organizacije grupnih i individualnih putovanja u zemlji i inostranstvu,
- organizacije svih vrsta đačkih ekskurzija u zemlji i inostranstvu kao i škole u prirodi i rekreativne nastave
- organizacije jednodnevnih izleta i vikend programa
- prodaje svih vrsta subagentskih aranžmana renomiranih turističkih agencija
- prodaje autobuskih karata za sve destinacije u Evropi, sa polascima iz Novog Sada
- prodaje avio karata za sve svetske destinacije

„Bečejprevoz“ doo raspolaže sopstvenim voznim parkom koji obuhvata i turističke autobuse različitog kapaciteta. Autobusi se iznajmljuju svim zainteresovanima - turističkim agencijama, sportskim klubovima, kulturno – umetničkim društvima, pravnim i fizičkim licima..
Pored prevoza putnika bavi se još i:
- prodajom mesečnih i godišnjih pretplatnih karata za sve registrovane linije „Bečejprevoz“-a doo i „Jugo-prevoz“-a ad Velika Plana
- organizovanjem direktnog marketinga i prezentacija
- isticanjem reklama na različitim površinama (autobusi, objekti autobuskih stanica, bilbordi..) kao i na sajtu „Bečejprevoza“
- oglašavanjem putem štampanog materijala koji se deli putnicima-direktnim korisnicima usluga
- štampanjem identifikacionih kartica različitih vrsta, sa barkodovima ili bez njih

"Bečejprevoz" d.o.o je privredno društvo u privatnom vlasništvu. Nakon privatizacije, u poslednjih nekoliko godina, u okviru plana dugoročnog razvoja, beleži konstantno poboljšanje poslovanja kroz ulaganje u nove, pre svega visokoobrazovane kadrove, korišćenje novih savremenih sistema poslovanja, investiranje u infrastrukturu i u nabavku novih vozila. Kroz proširivanje delatnosti postigli smo da svake godine povećavamo broj zaposlenih.

Izvršena je nabavka novih vozila, a plan je da se broj nabavljenih vozila uveća. Svi novi autobusi su turističke klase, udobni, opremljeni savremenim multimedijalnim sadržajima, i svi su klimatizovani.

Među prvima u Srbiji „Bečejprevoz“ dobio je sertifikat BEZBEDAN PREVOZNIK. To nije cilj, već potvrda opredeljenosti da maksimalnim zalaganjem obezbedi što veću bezbednost svih korisnika usluga. Takođe, preduzeće „Bečejprevoz“ doo od ove godine ispunilo je standarde za dobijanje sertifikata ISO 9001 Izvršen je kompletan remont svih autobusa. Poseban akcenat, pored spoljašnjeg izgleda vozila, je dat remontu sistema u vozilima koji su bitni za bezbednost putnika. Svi naši autobusi su svakodnevno podvrgnuti proveri tehničke ispravnosti.

Osveženje firme kroz nove mlade, visokoobrazovane kadrove, početak renoviranja sadržaja za putnike (renoviran bife, renovirana čekaonice i biletarnica), predstavljaju samo stepenik u naporima da se udovoljimo željama i potrebama putnika.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet usluga!

Autobuska stanica u BečejuVicont Vektor

Telefoni