Vozni park:

"Bečejprevoz" raspolaže sa 82 autobusa (19 turističkih vozila, 10 minibuseva, i 53 međumesnih i prigradskih vozila) prosečne starosti 9 godina.
Posebno smo ponosni na četiri visokoturistička autobusa marke Berkhof.

Svi autobusi iz voznog parka redovno se održavaju i u svakom momentu su spremni da zadovolje potrebe putnika. Posebno smo ponosi na dva visokopodna autobusa tipa MAN.
Autobus MAN Lion's Coach L, broj sedišta: 57+1+1, mini kuhinja, frižider, audio i video oprema, toalet kabina...
Visokoturistički autobus tipa AYATS ATLAS 2 je proizveden u Španiji i ima MANov motor. Autobus ima 55.korisnih sedišta. Klima, audio i video oprema se podrazumeva. Poseduje i čajnu kuhinju kao i toalet. Takođe je vrlo udoban i prijatan za sve vrste putovanja, prema svim potrebnim destinacijama!
U voznom parku se nalaze tri autobusa marke VDL Berkhof, vozila poseduju klimu, audio i video opremu, čajnu kuhinju i toalet. Dva autobusa su kapaciteta 51 mesto i jedan autobus je kapaciteta 55 mesta.

U voznom parku se nalaze četiri autobusa marke Setra. Vozila poseduju klimu, audio i video opremu, čajnu kuhinju i toalet. Vozila su Kapaciteta 59, 55, 49 i 48 mesta. Veoma kvalitetni autobus namenjeni za prevoz putnika do najudaljenijih lokacija.

Posebno izdvajamo autobus marke Marbus, Slovenačke proizvodnje. Bečejprevoz je osvežio vozni park sa dva nova Marbusa 2015. godište, kapaciteta 39 i 47 mesta. Atobusi posedu klimu audio i video opremu.
Takođe posedujemo tri Marbusa kapaciteta 47 mesta.
Dva Marbusa kapaciteta 30 i 28 mesta, veoma su pogodani za manje grupe i izlete. Vrlo udobni i prijatani za sve vrste putovanja prema svim potrebnim destinacijama.

Takođe smo ponosni na visokopodni turistički autobus marke Nibus, poseduje audio i dvd opremu, klimu i ima 51 korisno sedište. Nibus poseduje velike bunkere za smeštaj prtljaga.
Od mini autobusa u voznom parku izdvajamo: Mercedes Sprinter sa 19 korisnih sedišta, VW Crafter od 19 mesta i Iveco Daily sa 19 korisnih sedišta. Vozila poseduje klimu i audio opremu. Kvalitetni i udobni mali autobusi sa kojim će manje grupe đaka, radnika ili pojedinaca lako otići na bilo koju ekskurziju!


U voznom parku Bečejprevoza se nalazi 20 autobusa marke Mercedes Conecto. Ova vozila koristimo za obavljanje gradskog i prigradskog prevoza putnika. Vozila su različitih kapaciteta i to: 48, 57, 62, 43+35, 47+39 mesta.

Svi ostali autobusi, kako međugradski tako i međumesni, ostvaruju saobraćaj po celoj Vojvodini, a i šire. Svi su tehnički ispravni i tehnički održavani, sigurni su i udobni!

HVALA NA UKAZANOM POVERENJU!! ŽELIMO VAM SRETAN PUT!

Autobuska stanica u BečejuVicont Vektor

Telefoni