Užiceprevoz

Red vožnje AS Užice

Letnji režim saobraćaja


Više ovde

Letnji režim saobraćaja tokom školskog raspusta


Više ovde

Zimski režim saobraćaja


Više ovde

Zimski režim saobraćaja tokom školskog raspusta


Više ovde

Međumesni polasci sa AS Užice


Više ovde

Međumesni dolasci na AS Užice


Više ovde

Bečejprevoz u Užicu

Grad Užice se nalazi u Zlatiborskom okrugu i smešteno je na obalama reke Đetinje i u njegovom širem području živi oko 80.000 stanovnika. U gradu su očuvane srednjovekovne ruševine tada vrlo važnog grada. Grad Užice i njegova okolina predstavljaju jedinstven kompleks za razvoj turizma jer je geografsko-turisticki položaj veoma povoljan: blizina Zlatibora, Nacionalnog parka Tare, Mokre Gore, itd. Značajan potencijal užičkog kraja ogleda se u elektroprivredi, metalskoj i metalopreradjivačkoj industriji. Poljoprivredna i prehrambena industrija takodje je značajno zastupljena u ovom kraju poznatom po kvalitetnom voću, povrću, mlečnim i proizvodima od mesa. Užički kraj je među vodećim prizvođačima maline u zemlji.
Bečejprevoz d.o.o. je 2015. definisao koncept koji okviru „Projekta održivog javnog prevoza na teritoriji grada Užica“, gde Autobuska stanica Uzice zajedno sa javnim prevozom čini jednu celinu koja gradu Užicu pruža jedinstvenu uslugu sa aspekta prijema, otpreme i prevoza putnika u gradskom i međumesnom prevozu.

Užiceprevoz je počelo sa radom 5. oktobra 2015. godine u gradu Užicu kao ogranak preduzeća Bečejprevoz d.o.o. iz Bečeja. Oganak Bečejprevoza u Užicu broji oko 60 zaposlenih. Bavi se javnim gradskim i prigradskim prevozom putnika na teritoriji grada Užica. Gradski prevoz je orgaizovan sa 7 linija dok je prigradski prevoz organizovan sa 14 linija. Takođe, pružamo usluge vanrednog i ugovorenog prevoza prema zahtevima, kako na teritoriji Republike Srbije tako i regiona.Jedno od naselja na teritoriji Grada Užica gde Užiceprevoz obavlja JGPP putnika je i Sevojno koje je najveće naselje,nalazi se na istočnom delu grada. Sevojno je gradska opština, odakle veći deo stanovništva gravitira ka Užicu. Kako se kreće ka zapadu i ka centru grada prvo sledeće naselje na koje se nailazi je Senjak, zatim Krčagovo (gde se nalazi bolnica) i Dovarje. Usleđuje naselje Lipa, a zatim centar grada, dalje ka zapadu su naselja, Koštica, Terazije, Turica i Duboki Potok. Vrši prevoz putnika i u juznom delu Užica gde su Zabučje i Međaj, takodje i na severu gde su Rakijska pijaca, Carina, Tatinac, Vujića Brdo, Sarića Osoje, Pora, Belo groblje, Gluvaći, itd.
Prigradska naselja koja pripadaju gradu Užicu gde Užiceprevoz obavlja javni prevoz putnika su Ribaševina, Trnava, Bioska, Kremna, Mokra Gora, Kadinjača, Jelova Gora, Ponikve, Stapari, Drežnik, Ravni, Zlakusa, Gorjani itd. Iz meseca u mesec unapređujemo svoje poslovanje i podižemo kvalitet, ulažemo sve napore da pružimo što bolju uslugu za prevoznike i za putnike na teritoriji grada Užica. Trudimo se da akcenat stavimo na tačnost, urednost i ljubaznost voznog osoblja.

Vicont Vektor

"Vicont Vektor"
Kumodraška 380
11152 Beograd, Srbija

Adresa elektronske pošte:
office@vicont.rs
Adresa weba :
www.vicont.rs
Telefoni: 011 39 85 600
063 570 133

Bečejprevoz

"Bečejprevoz"
Danila Kiša 10
21220 Bečej, Srbija

Adresa elektronske pošte:
office@becejprevoz.com
Adresa weba :
www.becejprevoz.com
Autobuska stanica: 021/69 11 060
Turistička agencija: 021/69 15 696
Facebook stranica

Užiceprevoz

"Užiceprevoz"
Mihajla Pupina 1
31000 Užice, Srbija

Adresa elektronske pošte:
office@becejprevoz.com
Adresa weba :
www.becejprevoz.com
Autobuska stanica: 031 602 630
062 801 67 60
Facebook stranica

Jugoprevoz

"Jugoprevoz"
Alekse Šantića 2
11320 Velika Plana, Srbija

Adresa elektronske pošte:
office@jugoprevoz.rs
Adresa weba :
www.jugoprevozvp.rs
Autobuska stanica: 026 514 336
063 106 90 53
Facebook stranica